|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, dömekeli, eylül, ilköğretim, kemal, manisa, merkez, neşen, okulu |
![]() |
Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaSekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Hakkında - Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Tanıtım - Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Resimleri - Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1866 yılında Çaprazkebir Mahallesinde Rum Okulu olarak, yine bir Rum olan Veziroğlu ANDOROS tarafından yaptırılmış ve Rum Kız Okulu olarak öğretime başlamıştır ![]() Yunanlıların yurdumuzdan kovulmasından sonra,1922 yılında da İmam Hatip Okulu olmuş, Müdürü Hindistanlı Hasan Efendi’dir ![]() ![]() ![]() Manisa’nın kurtuluş gününden dolayı okulumuza1928 yılında SEKİZEYLÜL adı verilmiştir ![]() ![]() ![]() 1997 – 1998 Eğitim Öğretim yılından itibaren sekiz yıllık zorunlu öğretim uygulamasından dolayı adı Sekizeylül İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiş olup, Müdürü Muammer DAĞDAŞ’ tır ![]() Halen okulumuz B Bloğunun 3 kat kaba inşaatı hayırsever Neşen DÖMEKELİ tarafından eşi Kemal DÖMEKELİ için yaptırılan 4 ![]() ![]() Okulumuzun toplam 24 dersliği, 1 Bilgisayar Sınıfı,1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 İş Teknik Atölyesi, 2 Ana Sınıfı, 9 kız ve 9 Erkek WC si, 1 Memur Odası 3 İdari Oda, 1 Rehberlik Servisi Odası, 2 Öğretmenler Odası, 1 Odunluk, 1 Kalorifer Dairesi, 1 Spor Odası, 1 Mutfağı bulunmaktadır ![]() Okulumuz 2002 – 20003 Öğretim Yılının 2 ![]() ![]() Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 236-211 44 01 Okulun Faksı: 236-211 44 99 Okulun Adresi: Yeni Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 397633@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|