|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fethiye, güreli, ilköğretim, muğla, okulu, recai, vali |
![]() |
Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaVali Recai Güreli İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzda iki hizmet binası mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() Dernek üyeleri yoğun bir bağış toplama kampanyasına girişti ![]() ![]() ![]() Okulumuz eğitim ve öğretime 20 Eylül 1970 tarihinde başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun ismi, yaptığı hizmetten dolayı 18 Ekim 1970 tarihinde yapılan Okul Aile Birliği toplantısında "Kazım Yılmaz İlkokulu" olarak düşünüldü ![]() ![]() ![]() Vali Recai Güreli Kimdir? Recai Güreli 1884'te Manastır'da doğmuş; 1958'de İstanbul'da ölmüştür ![]() ![]() ![]() Birinci binanın ihtiyacı karşılamaması nedeni ile ikinci bir binaya ihtiyaç duyulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() 2006 yılına kadar Eğitim Öğretime yeten okulumuz derslikleri, okulumuza olan aşırı talep ve mahallemizin aldığı aşırı göç sonrası yetersiz kalmaya başladı ![]() ![]() ![]() 2006 yatırım planına alınan okulumuzun yapımı 9 derslikli olarak Kasım 2006 tarihinde başlamış, Temmuz 2007 tarihinde bitirilmiştir ![]() ![]() Okulumuzda derslik ihtiyacının yanında her türden toplantının yapılıp, öğrenci faaliyetlerinin sunulabileceği çok amaçlı salona da ihtiyacımız vardı ![]() ![]() ![]() 3000 m2"lik bir alan üzerinde kurulan ve iki Bloktan oluşan okulumuzda; - 300 m2 Çok Amaçlı Toplantı ve Gösteri Salonu, - ![]() - 1 Okul Öncesi Hazırlık Sınıfı, - 1 Fen Bilgisi laboratuarı, - 1 Rehberlik Servisi, - Öğretmenler odası, - Okul öğrenci Kooperatifi, - 1 Müdür Odası, - 1 Müdür yardımcısı odası, - 1 Hizmetli odası bulunmaktadır ![]() Çevre düzenlemesi tamamlanan okulumuzda Spor Salonu bulunmamaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun sınıflarında Bilgisayar, İnternet bağlantısı, Projeksiyon cihazı, ses sistemi kurulmuş olup öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından derslerde kullanılmaktadır ![]() ![]() Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 614 13 73 Okulun Faksı: 252 612 17 78 Okulun Adresi: Celal Bayar caddesi no:7 Tuzla Mahallesi FETHİYE Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: info@valirecaigureli ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 135 km - İlçe Merkezine Uzaklığı MERKEZ Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|