|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, hüseyin, hüsnü, ilköğretim, karlıova, okulu, tekışık, öğretmen |
![]() |
Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okullarıı Erişim Bilgileri - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okulları - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu 1984-1985 eğitim öğretim yılında hizmete giren Karlıova Merkez ilköğretim Okulu, eğitim ve öğretim alanındaki hizmetleri ile ün kazanmış olan emekli öğretmen ve yazar Hüseyin Hüsnü Tekışık'ın katkılarıyla Ağustos-Eylül 2001 tarihinde büyük bir onarımdan geçirilmiş, her türlü çağdaş eğitim araç ve gereciyle donatılmıştır ![]() ![]() Halen okulumuzda 465 öğrenci eğitim-öğretim görmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yıl öğrencilerimizden yüksek oranda sınav kazanma başarısı beklemekteyiz ![]() Okulumuzda halen 10 sınıf öğretmeni, 13 branş öğretmeni, 1 zihinsel engelliler öğretmeni, 5 hizmetli,1 müdür yardımcısı ve 1 okul müdürü olmak üzere toplam 31 personel görev yapmaktadır ![]() Okulumuzda 16 derslik, 1 adet Fen ve Teknoloji laboratuarı, 1 Bilişim Teknolojileri sınıfı, 1 kütüphane , 1 Rehberlik servisi ve 1 adet zihinsel engelliler sınıfı bulunmaktadır ![]() Öğrencilerimiz için okulumuzda Tiyatro, Müzik, İzcilik, Halk oyunları, Şiir(Diksiyon) ve egzersiz programları açılmış olup halen kursumuza öğrencilerimiz devam etmektedir ![]() Okulumuzun kütüphanesini geliştirme çalışmalarımız devam etmekte olup öğrencilerimizin sürekli olarak kullanacağı modern bir kütüphane şekline getirmeye çalışmaktayız ![]() Okul rehber öğretmenimiz rehberlik faaliyetlerine başlamış olup öğrencilerimizi tanıma, yönlendirme, bilgilendirme, çalışmalarına devam etmektedir ![]() İlçede bulunan okullara her konuda yardımcı olunarak merkez okul misyonunu yerine getirmeye çalışmaktayız ![]() VİZYONUMUZ Okulumuz; "mükemmel"e ulaşma yolculuğunda, "kendini tanıyıp", "aklını kullanan", değişimin gerekliliğine inanan, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, "mutlu", "bağımısız", "düşünceye saygılı", "üretken" insan yetişmesine olanak sağlayan bir kurum olacakır ![]() MİSYONUMUZ Sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma kararlığı", "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile "mükemmele"e ulaşmak için çalışmak, okulumuz öğrencilerini aynı değerlerle bezendirme anlayış ve uygulamalarında örnek ve öncü olmaktır ![]() Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Bingöl Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / KARLIOVA Adı: ÖĞRETMEN HÜSEYİN HÜSNÜ TEKIŞIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TURGUT ÖZAL MAH ![]() Telefon Numarası: 4265112122 Faks Numarası: 4265112122 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - KARLIOVA - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğr ![]() ![]() Okulumuza Mail Atmak İçin Tıklayın Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|