|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, cumhuriyet, ilköğretim, okulu, serik |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Serik Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Serik AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Serikteki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Kurum Bilgileri 1 ![]() Okulumuz 1973 yılında önce KÖKEZ İLKOKULU olarak vatandaş Devlet işbirliği ile yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Okulumuz gündüzlü ,karma eğitim veren ilçemizin sınıf ve öğrenci mevcudu açısından ilçemizin 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Kurumumuz, Antalya İli Serik İlçesi Kökez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Okulumuzun İdari kadrosu 1 Müdür,2 Müdür Yardımcısı,19 Sınıf Öğretmeni,11 Branş Öğretmeni(Kadrolu) ,5 (ücretli ) Branş Öğretmeni, 1 Anasınıfı Öğretmeni(Kadrolu),1Anasınıfı Usta Usta öğretici Eğitim-Öğretim Hizmetleri sınıfında çalışmaktadır ![]() 5 ![]() Okulumuzun toplam bahçesi 3552 metrekare olup bunun 865 metrekaresine okul inşaatı yapılmıştır ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Antalya Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / SERİK Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÖKEZ MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO:70 Telefon Numarası: 2427221519 Faks Numarası: 2427221852 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Serik Cumhuriyet İlköğretim Okulu www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|