|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, köyü, köşk, okulu, sarıçam |
Sarıçam Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Köşk Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarıçam Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Köşk AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sarıçam Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Köşk'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sarıçam Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıçam Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Sarıçam Köyü İlköğretim Okulu Aydın Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sarıçam Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sarıçam Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sarıçam Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sarıçam Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KÖŞK Adı: SARIÇAM KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sariçam Köyü/Köşk-Aydin Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|