|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, ipek, izmir, işeri, karşıyaka, kurtuluş, okulu |
![]() |
Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirKurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Hakkında - Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kurtuluş - İpek İşeri İlköğretim Okulu, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir devlet okuludur ![]() ![]() İlkelerimiz * Yapılandırmacı yaklaşıma göre eğitim veririz * Öğrencilerin "Öğrenmeyi öğrenmesi" ilk önceliğimizdir * Öğrenciler, kişiliklerine değer verilen ve fikirlerinin önemsendiği öğrenme ortamında isabetli karar vermeyi öğrenir * Öğrenciler çalışmalarımızın odak noktasıdır ![]() * Öğrencilerin kendilerine olan güvenlerini arttırmk için tedbirler alırız ![]() * Öğrencileri Türk Toplumunun değerli bir üyesi olarak kabul eder , onları kazanmayı amaçlarız * Öğrenciler , öğrenmeye aktifolarak katıldıklarında en iyi şekilde öğrenirler * Velilerimiz öğretiriz ![]() ![]() * Öğrenme zorluğu çeken öğrencilere gerekli tüm önlemleri alırız ![]() * Öğrenciler farklı yollardan ve farklı hızda öğrenebilir ![]() * Sağlıklı , güvenli, temiz, iç açıcı fiziksel ve ilgi çekici mekanlar öğrenmeyi arttırır Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 232 - 363 46 48 Okulun Faksı: 232 - 363 46 65 Okulun Adresi: 7371 Sokak No:55 Onur Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://kurtulusipekiseri ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|