|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, okulu, sinanpaşa, taşoluk |
![]() |
Taşoluk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taşoluk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa AfyonkarahisarTaşoluk İlköğretim Okulu Hakkında - Taşoluk İlköğretim Okulu Tanıtım - Taşoluk İlköğretim Okulu Resimleri - Taşoluk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Taşoluk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : TAŞOLUK İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() TAŞOLUK İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak Taşoluk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: 272 319 30 12 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Taşoluk Kasabası Okulun Web Adresi: http://tasolukioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 439816@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Taşoluk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|