|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, çelebi, ilköğretim, mehmet, merzifon, okulu |
![]() |
Mehmet Çelebi İlköğretim Okulu Merzifon Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Çelebi İlköğretim Okulu Merzifon AmasyaMehmet Çelebi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hakkında - Mehmet Çelebi İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merzifon'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmet Çelebi İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında ![]() MEHMET ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 310401 MİSYON Yaşam boyu öğrenmeyi kendisine felsefe edinen, araştıran, yaparak-yaşayarak öğrenen, çevreye duyarlı, etkili ve doğru iletişim kurabilen, toplumsal, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, farklılığın zenginlik olduğunun bilincinde, gelişmelere ayak uydurabilen; sosyal, sportif ve sanatsal becerilerini akademik başarılarıyla birleştiren bireyler yetiştirerek, onları hayata hazırlamaktır ![]() VİZYON Okulumuz; her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini, sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerlerle yetişmesini benimsenmiştir ![]() ![]() Seviye belirleme sınavı ile sosyal ve kültürel alanda alınan başarılar kalitemizin ölçüsü olacaktır ![]() ![]() Mehmet Çelebi İlköğretim Okulu Amasya Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERZİFON Adı: MEHMET ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HACIBALI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3585132968 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:310401@meb ![]() ![]() Web Adresi: Mehmet Çelebi İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|