|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kocaeli, körfez, mimar, okulu, sinan |
![]() |
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez KocaeliMimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim Mimar Sinan İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1988- 1989 öğretim yılında, 3 derslik ve iki idari odalı olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() 1990-1991 yılında Okulumuzda bir kat ilave yapılarak derslik sayısı 8’e çıkarılmıştır ![]() 1997 yılında 8 derslikten ibaret olan ek inşaata başlanmış olup, 2000 yılında tamamlanmıştır ![]() ![]() Okulumuzun çevresinde yapılaşma devam ettiğinden, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2003-2004 eğitim öğretim yılında 16 derslik ek bina yapılarak hizmete girmiştir ![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KÖRFEZ Adı: MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mimar Sinan Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2625281781 Faks Numarası: 2625289871 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|