Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz 1988- 1989 öğretim yılında, 3 derslik ve iki idari odalı olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim ve öğretime açılmıştır
1990-1991 yılında Okulumuzda bir kat ilave yapılarak derslik sayısı 8’e çıkarılmıştır
1997 yılında 8 derslikten ibaret olan ek inşaata başlanmış olup, 2000 yılında tamamlanmıştır Okulumuz toplam 16 derslikle eğitim öğretime 2003-2004 eğitim öğretim yılına kadar devam etmiştir
Okulumuzun çevresinde yapılaşma devam ettiğinden, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2003-2004 eğitim öğretim yılında 16 derslik ek bina yapılarak hizmete girmiştir

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Mimar Sinan Mah Burç Sok Körfez Kocaeli
Telefon Numarası: 2625281781
Faks Numarası: 2625289871
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com