|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| amasya, cumhuriyet, ilköğretim, okulu, suluova |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Suluova Amasya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Suluova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() OKULUMUZ TARİHÇESİ 14 09 1969 Yılında Belediye Fen Memuru Haydar TOSUN'un çizdiği istimlak projesi ile istimlak edilen okulun yeri Milli Eğitim Müdürlüğüne verilmiştir![]() Milli Eğitim Müdürlüğü 1971 yılında Mütahide vererek okulun inşaatı başlamıştır Okulun inşaatı 1972 yılında tamamlanarak teslim alınmıştır 1972-1973 Öğretim yılında eğitim-öğretime başlamıştır O güne kadar Zübeyde Hanım İlköğretime giden öğrenciler bu yıldan itibaren okulumuzda eğitim-öğretime başlamıştır Okulun planı 2 katılı olarak çizilmiş ancak 1 kat olarak yapılmıştır Kalorifer teşkilatı bulunmamaktadır Okulun bazı yerlerinde çatlaklar olduğu için 2 kata müsaade edilmemiştir Okulumuz yığma tuğladan yapılmıştır 6 derslikten ibrettir Okulun planına geçici olarak 1 derslik daha ilave edilmiştir Böylece 7 derslikle eğitim öğretim apılmaktadır 1972 yılında eğitim-öğretime başlayan okul 1976-1977 öğretim yılında ilk mezununu vermiştir İlk mezun olan öğrenci sayısı 50 öğrencidir Bunların 27'si erkek, 23'ü ise kız öğrencilerden oluzmaktadır1999-2000 Öğretim yılda okulumuza yeni bina yapılmıştır Yapılan yeni bina 3 katlı olup 15 derslikten ibarettir Yeni bina kaloriferlidir Yeni bina ile birlikte eski binada kaloriferli sisteme geçirilmiştir Suluova İlçesinin eski okullarndandır Şuan 430 öğrenci,22 derslik ,1 Fen Labaratuvarı , 1 Bilgi Teknoloji Sınıfı, 1 Kütüphane , 1 Konferans Salonu , 1 Anasınıfı , 1 Çok Amaçlı Salon , 18 öğretmen , 2 idareci ve 3 hizmetli ile eğitim- öğretime devam edilmektedir![]() OKULUMUZUN MİSYONU OKULUMUZ İÇİN BELİRLENMİŞ OLAN EĞİTİM- ÖĞRETİM PROGRAMINI ÇEVRE FAKTÖRLERİNİ DE DİKKATE ALARAK ETKİLİ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE UYGULAMAK , ÖĞRENCİLERİN KABİLİYETLERİNE VE İHTİYAÇLARINA UYGUN BİR EĞİTİM HİZMEİNİ SUNMAK, ONLARIN SOSYAL, KÜLTÜREL VE EKONOMİK İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK YETENEKLERİNİ GELİŞTİRMELERİNE ORTAM HAZIRLAMAK , OKULDA ÖĞRETMENİN KALİTESİNİ ARTIRMAK VE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK TEMEL GÖREVİMİZDİR ![]() OKULUMUZUN VİZYONU TÜRKİYE'Yİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM ETKİNLİĞİNİN BİR PARÇASI OLARAK HİZMETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ ÇEVREDE EĞİTİM, BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLMAK, ÇEVREYİ AYDINLATMAKTIR ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / SULUOVA Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ATA MAH PLEVNE CAD NO:22Telefon Numarası: 3584171278 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|