|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çerkezköy, fevzipaşa, ilköğretim, okulu, tekirdağ |
![]() |
Fevzipaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fevzipaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy TekirdağÇerkezköy Fevzipaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Fevzipaşa İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fevzipaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fevzipaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fevzipaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY Adı: FEVZİPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FEVZİPAŞA MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2827265379 Faks Numarası: 2827261055 MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi ; Atatürk İlke ve İnkılaplarında , anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyeçiliğine bağlı ; Türk milletinin milli , ahlaki , insani , manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren ; ailesini , vatanını , milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan ; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik , laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti ` ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaş olarak yetiştirmektir ![]() VİZYONUMUZ Öğrenme , temel ihtiyaç olarak kabul edilir ![]() ![]() ![]() Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda , öğrenci , aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek , sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla , bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştirmektir ![]() İLKELERİMİZ Öğrencileri ilgi , istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak ; Öğrenciye , Atatürk ilke ve inkilaplarına , T ![]() ![]() Öğrencinin milli kültür değerlerini tanımasını , takdir etmesini , çevrede benimsenmesini ve kazanmasını sağlamak ; Öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan , başkaları ile iyi ilişkiler kuran , işbirliği içinde çalışabilen , çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek ; Bulundukları çevrede yapacakları eğitim , kültür ve sosyal etkinliklerle milli kültürün benimsenmesine ve yayılmasına yardımcı olamak ; Öğrenciye fert ve toplum meselelerini tanıma , çözüm arama alışkanlığı kazandırmak ; Öğrenciye sağlıklı yaşamak , ailesinin ve toplum sağlığı ile çevreyi koruması için gereken bilgi alışkanlıkları kazandırmak ; Öğrencinin el becerisi ile zihni çalışmalarını birleştirerek çok yönlü gelişmesini sağlamak ; Öğrencinin araç - gereç kullanma yolu , sistemli düşünmesini , çalışma alışkanlığı kazanmasını estetik duygularının gelişmesini , hayal gücünün artmasını sağlamaktır ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|