![]() |
Gazikent İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazikent İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirGazikent İlköğretim Okulu Hakkında - Gazikent İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazikent İlköğretim Okulu Resimleri - Gazikent İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazikent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun inşaatına Emlak Bankası tarafından 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2006–2007 Eğitim Öğretim yılında okulumuzun zayıf yönleriyle ilgili eksikliklerimiz için, okul yönetimi ve OGYE’nin elinde olan konularda gereken adımlar atılmıştır ![]() ![]() ![]() 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında okulumuz üç binadan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gazikent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: (232) 274 50 08 Okulun Faksı: (232) 274 52 08 Okulun Adresi: Çağlar Caddesi 80/1 Sokak Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: gazikentioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: MEHMET ÖZDEŞ Okulun Ulaşım Bilgileri: 80/1 sok ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazikent İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|