|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| gaziemir, ilköğretim, izmir, odası, okulu, ticaret |
İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirİzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında - İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tanıtım - İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri - İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu İletişim ![]() İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz İl Özel İdaresinin verdiği arsa üzerine eğitime % 100 destek kapsamında İzmir Ticaret Odası tarafından yaptırılmıştır ![]() Okulumuzun temeli 2003 yılı Kasım ayında Başbakan Yardımcısı Sayın Abdullah GÜL tarafından atılmış ve okulun inşaatı 8267 metre karelik bir alanda başlatılmıştır ![]() Okulumuzun kapalı alanı toplam 3694 metre kare, bahçemiz 4578 metre karedir Büyük bir hızla yürütülen inşaat işleri bir yılda tamamlanmış ve okulumuz 2004-2005 Öğretim Yılı’nda eğitime başlamıştır Okulumuz, 12 Mayıs 2006 tarihinde düzenlenenresmi törenle, dönemin Başbakan Yardımcısı Sayın Abdullah GÜL tarafından açılmıştır ![]() İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 232 284 06 84 Okulun Faksı: 232 284 08 57 Okulun Adresi: Zafer Mahallesi 800 Sokak No:14 Evka 7 Okulun Web Adresi: www gaziemirito k12 trOkulun E-Posta Adresi: info@gaziemirito k12 tr Okulun Müdürü: M Muhsin YARBA Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Gaziemir Ege Serbest Bölgesinin arkasındadır Ege Serbest Bölgesinden ve Gaziemir merkezden gelen 2 yolumuz vardır Her 2 yoldan da Evka 7 yolunu takip etmeniz gerekmektedir![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|