|
|
Konu Araçları |
bilgileri, dere, ilköğretim, konya, meram, okulu, zafer |
Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Meram Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Meram KonyaMeram Dere Zafer İlköğretim Okulu Hakkında - Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu Tanıtım - Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu İletişim Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Meram Dere Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: MERAM DERE ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DERE ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 3323285009 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - Facebook |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|