|
|
Konu Araçları |
antalya, erten, ilköğretim, ismail, keziban, merkez, okulu |
Keziban Erten İsmail Erten İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Keziban Erten İsmail Erten İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Keziban Erten-ismail Erten İlköğretim Okulu Hakkında - Keziban Erten-ismail Erten İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Keziban Erten-ismail Erten İlköğretim Okulu Bilgileri Keziban Erten-ismail Erten İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Keziban Erten-ismail Erten İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Keziban Erten-ismail Erten İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Keziban Erten-ismail Erten İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Keziban Erten-ismail Erten İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: KEZİBAN ERTEN-İSMAİL ERTEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fettahli Köyü Antalya Telefon Numarası: 2424343388 Faks Numarası: 2424343388 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|