Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bandırma, bilgileri, eti, holding, ilköğretim, okulu

Eti Holding İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eti Holding İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eti Holding İlköğretim Okulu Tanıtımı - Eti Holding İlköğretim Okulu Resimleri - Eti Holding İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZ

Okulumuz ETİ HOLDİNG İLKÖĞRETİM OKULU adını Eti Holding AŞ tarafından yaptırıldığı için almıştır

1997 Kasım ayında dönemin Başbakanı Sayın Mesut YILMAZ tarafından temeli atılan okulumuz;

14 Eylül 1998 Pazartesi günü 1 Katta birinci sınıflardan iki şube, altıncı sınıflardan üç şube olarak toplam beş şubesiyle 1998-1999 Eğitim Öğretim Yılında faaliyete geçmiştir

2008 - 2009 Eğitim Öğretim yılında 19 Dersliği, Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı, Kütüphanesi, Teknoloji ve Tasarım Atölyesi, Fen Laboratuvarı ve Çok Amaçlı Salonu ile 370 öğrencimizi ortaöğretime hazırlamaya çalışmaktadır

Ayrıca Gölyaka, Çepni, Doğanpınar ve Külefli Köyü Öğrencileri Taşımalı Eğitim kapsamında okulumuzda eğitim-öğretimlerine devam etmektedirler

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Eti Holding İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Eti Holding İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Eti Holding İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Eti Holding İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ETİ HOLDİNG İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: SUNULLAHMAHZEKERİYAOZDİL SOK

Telefon Numarası: 2667153770

Faks Numarası: 2667151693

E-mail Adresi:etiholdingioo@hotmailc om

Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Eti Holding İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com