|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, karşıyaka, mustafa, okulu, uygur |
![]() |
Mustafa Uygur İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Uygur İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirMustafa Uygur İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Uygur İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Uygur İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Uygur İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mustafa Uygur İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, 25 Eylül 1976 tarihinde Bayraklı semti, Muhittin Erener Mahallesinde Metaş İlkokulunun zemin katında Çay Ortaokulu adı ile eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1976-1977 öğretim yılında 161 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlayan okulumuzun öğrenci sayısı 1983-1984 eğitim-öğretim yılında 800’e ulaşmıştır ![]() ![]() ![]() Kısa süre içerisinde okulumuzda 1 kütüphane, 1laboratuvar kurulmuştur ![]() ![]() 01/10/1985 tarihinde okulumuz yeni binasının açılışı, sayın İzmir valisi Vecdi GÖNÜL tarafından yapılmıştır ![]() ![]() 08/03/1988 tarihinde okulumuzun ismi İl İdare Meclisi’nin teklifleri ve Bakanlığımızın onayı ile “Mustafa Uygur Ortaokulu” olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() Valilik makamının 21/06/1996 tarih ve 310/48920 sayılı oluru ile ortaokul olan okulumuz ilköğretim okulu olarak değiştirilmiştir ![]() Okulumuz bugün 2120/6 sokak No:22 Çay mahallesi-Bayraklı İzmir adresindeki binasında Mustafa Uygur İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretimine devam etmektedir ![]() Mustafa Uygur İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 2323711813 Okulun Faksı: 2323712758 Okulun Adresi: 2120/7 Sk ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: info@mustafauygurioo ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mustafa Uygur İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|