|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, keçiören, necati, okulu, paşalı |
![]() |
Paşalı Necati İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paşalı Necati İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Paşalı Necati İlköğretim Okulu Tanıtımı - Paşalı Necati İlköğretim Okulu Resimleri - Paşalı Necati İlköğretim Okulu Hakkında MİSYON - VİZYON Vizyonumuz : Bizler istiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel gereksinim kabul edilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz : Bizler biliyoruz ki; Eğitim ve öğretimde “Toplam kaliteyi” yakalayan, bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda kendini geliştiren, kendine güvenen, özgür ve özgün tanımlamasına uygun bireyler olarak yetişen, sorumluluğunu ve değerlerini bilerek birlikte hareket eden, Atatürk iİlke veinkılâplarını bilen ve günlük yaşamına yansıtan gençler için varız Paşalı Necati İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: PAŞALI NECATİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Uyanış Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123553961 Faks Numarası: 3123553961 E-mail Adresi:pasalınecati@hotmail ![]() Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Paşalı Necati İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|