|
|
Konu Araçları |
bilgileri, dikmeli, ilköğretim, konya, meram, okulu |
Meram Dikmeli İlköğretim Okulu Bilgileri Meram Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meram Dikmeli İlköğretim Okulu Bilgileri Meram KonyaMeram Dikmeli İlköğretim Okulu Hakkında - Meram Dikmeli İlköğretim Okulu Tanıtım - Meram Dikmeli İlköğretim Okulu Resimleri - Meram Dikmeli İlköğretim Okulu İletişim Meram Dıkmelı İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Meram Dıkmelı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Meram Dıkmelı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Meram Dıkmelı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Meram Dıkmelı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Meram Dikmeli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: MERAM DIKMELI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DİKMELİ MAH MAVİ GÖK CADDESİ NO:38 Telefon Numarası: 3323795059 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|