Piyale İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Piyale İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirPiyale İlköğretim Okulu Hakkında - Piyale İlköğretim Okulu Tanıtım - Piyale İlköğretim Okulu Resimleri - Piyale İlköğretim Okulu İletişim Piyale İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Pıyale İlköğretim Okulu İzmir Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pıyale İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pıyale İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pıyale İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Pıyale İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Piyale İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 2323411312 Okulun Faksı: 2323717778 Okulun Adresi: 1898 SK NO:32 BAYRAKLI Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Piyale İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|