Sakarya İlköğretim Okulu Çifteler Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sakarya İlköğretim Okulu Çifteler Eskişehir

Sakarya İlköğretim Okulu Hakkında - Sakarya İlköğretim Okulu Tanıtım - Sakarya İlköğretim Okulu Resimleri - Sakarya İlköğretim Okulu İletişim

Sakarya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Sakarya İlköğretim Okulu 1970 yılında eğitim - öğretime başlamıştır 1999-2000 Eğitim-öğretim yılında ek binanın açılmasıyla taşımalı sisteme geçilmiştir

2009-2010 Eğitim-öğretim yılında toplam 610 öğrencimiz olup bunlardan 211 öğrencimiz 15 köyden taşımalı olarak okulumuza getirilmektedir
Okulumuzda toplam 30 öğretmen, 2 tane hizmetli memur bulunmaktadır

VİZYONUMUZ :
Türkçe’yi yazan, okuyan ve güzel konuşabilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve geleceğe güvenle bakabilen bireyler yetiştirmek

MİSYONUMUZ :
Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, saygılı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına verebilecek çocuk ve gençler olarak yetiştirmek

Sakarya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: ÇİFTELER
Okulun Telefonu: 2225414077
Okulun Faksı: 2225414553
Okulun Adresi:
Erbap MhZübeyde Hanım Sokak No:35
Okulun Web Adresi: http://ciftelersakaryaioomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 414627@mebk12tr
Okulun Müdürü: ÇETİN ÇELİK
Okulun Öğretmen Sayısı: 28
Okulun Öğrenci Sayısı: 610
Okulun Derslik Sayısı: 22
Okulun Ulaşım Bilgileri: ÇİFTELER OTOBÜSLERİİZMİR VE KONYA'DAN ESKİŞEHİR'E AYFON YOLU ÜZERİNDE GİDEN OTOBÜSLER İLE OKULA ULAŞILABİLİR
Okulun Lojman Durumu: Yok

Sakarya İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com