Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, ilköğretim, inönü, kahvecioğlu, oklubalı, okulu, sabri

Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulu İnönü Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulu İnönü Eskişehir

Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulu İletişim

Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Eskişehir ili İnönü İlçesi, Oklubalı Köyünde bulunan okulumuz, 70 yıla yakın bir süredir eğitim - öğretim vermekte olup 200 dolayında öğrencisi bulunmaktadır

Oklubalı İlkokul binası 1939 yılında tamamı halk tarafından inşa edilerek, eğitim öğretme açılmıştır 3 derslik ve işlik odasından oluşan okul, 1956 yılında meydana gelen depremde yıkılmıştır 1957 yılında da devlet tarafından 4 derslikli yeni okul binası yapılmıştır

Köyümüzde Ortaokul 1979 yılında ilkokulun ek dersliklerinde başlamıştır Hemen ertesi yıl köy sitesinde düzenleme yapılarak Ortaokul oraya taşınmıştır 1987 yılında Sabri Kahvecioğlu tarafından yapılan ortaokul eğitim-öğretime açılmıştır

1990-1991 Eğitim-öğretim yılında ilköğretim okulu olarak tek kurum haline gelen okullarda halen eğitime devam edilmektedir

Fiziki Birimin Adı

Sayısı Derslik 8

Fen Laboratuarları (Fizik,Kimya,Biyoloji) 1

İş Teknik Atölyesi 1

Bilgisayar Laboratuarı 1

Konferans Salonu 1

Kütüphane 1

Vizyonumuz

Vizyon, bir güdülenme (motivasyon) kaynağıdır Bireyin/bireylerin yaratıcı potansiyellerine yön veren ve onların yeteneklerini ortaya çıkaran bir güçtür

Hayal etmek, bilmekten daha değerlidir Bu doğrultuda beş yıl, hatta on yıl sonrasını hayal ederek yaşamanın potansiyelimizi açığa çıkaracağı ve onu harekete geçireceği umudunu hep taşıyoruz

Misyonumuz

Biz; kişiler arası farkları önemseyip anlayarak iletişim kurmanın gereğine inanan, kendi düşünce ve algılamalarının sınırlarını bilerek, başkalarının da değerini daha iyi anlayarak sağlıklı bir toplum ve bu toplumda grup dinamiğinin oluşabileceğine inanıyoruz

Bu doğrultuda;

- Gerçekçi, anlamlı ve sağlıklı ilişkiler kurabilen,

- Olayları sorgulayan ve akılcı düşünebilen,

- Etik davranan ve bunun kaygısını taşıyan,

- Kişisel ve toplumsal sorumluluklarından kaçmayan,

- Yalnızca bilimin gerçek yol olduğuna inanan,

- Benlik saygısı yüksek ve çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedef edinen öğrenciler yetiştirmek için varız

Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: İNÖNÜ

Okulun Telefonu: 222 5966019

Okulun Faksı:

Okulun Adresi: Oklubalı Köyü İnönü/Eskişehir

Okulun Web Adresi: http://wwwsabrikahveciogluiomebk12 tr/
Okulun E-Posta Adresi: 230264@mebk12tr
Okulun Müdürü: Osman YAŞAR

Okulun Öğretmen Sayısı: 9

Okulun Öğrenci Sayısı: 186

Okulun Derslik Sayısı: 8

Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Eskişehir ili İnönü İlçesi’ne bağlı Oklubalı Köyü içinde bulunmaktadır Okulumuzun ilçeye uzaklığı 9 km, Eskişehir’e 26 km’dir Köyden şehre ve ilçeye ulaşım otobüsler ile sağlanmaktadır ve yolcu ücreti 45 YTL’dir

Metropol İçi / Dışı : Dışı

Ulaşım Durumu : Karayolu

Lojman Durumu : Yok

Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok

Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com