Yayıklı İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yayıklı İlköğretim Okulu Besni AdıyamanYayıklı İlköğretim Okulu Hakkında - Yayıklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yayıklı İlköğretim Okulu Resimleri - Yayıklı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Yayıklı İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yayıklı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yayıklı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yayıklı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yayıklı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: YAYIKLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sariyaprak Beldesi Yayikli Mah Telefon Numarası: 4163260191 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|