|
|
Konu Araçları |
cihanbeyli, esentepe, ilköğretim, konya, okulu, taspınar |
Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliTaspınar Esentepe İlköğretim Okulu Hakkında - Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Resimleri - Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu İletişim Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: TASPINAR ESENTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TAŞPINAR KASABASI ESENTEPE MAH Telefon Numarası: 3326826524 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|