Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bin, cüneyd, demir, döndüğümde, kitabı, yıl

Bin Yıl Sonra Döndüğümde Orada Ol Kitabı - Cüneyd Demir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bin Yıl Sonra Döndüğümde Orada Ol Kitabı - Cüneyd Demir



Bin Yıl Sonra Döndüğümde Orada Ol Kitap Özet - Cüneyd Demir Kitapları - Bin Yıl Sonra Döndüğümde Orada Ol Kitap Tanıtım - Bin Yıl Sonra Döndüğümde Orada Ol Kitap Fiyatı - Bin Yıl Sonra Döndüğümde Orada Ol Ön Okuma



Kitap Özet

İçinde ışığı aradığımız karanlık yıllar

Bir önceki kuşağın uğruna savaştığı, can verdiği değerlerin 1980 sonrasında yok oluşunun yürek burkan dramı Yaşamın soğuk gerçeği içinde gerçeküstü bir aşk Tutkuyla sevenleri “…hem her şey var hem hiçbir şey yok” diye düşündürecek satırlar… Cüneyd Demir, usta işi romanıyla gerçek sevgiyi arayanlara “Bin Yıl Sonra Döndüğümde Orada Ol” diyor

“…bazen yıllar geçer ve bir gün sen, en yakınındaki kişinin aslında en uzaktaki kişi olduğunu anlarsın İşte o andan itibaren şimdiye dek hiç fark etmediğin kendi yalnızlığınla yüz yüze gelirsin Sorarım sana: Bundan daha büyük bir yalnızlık olabilir mi? Bazıları, nedenini bulamadıkları mutsuzluklarının bir türlü farkına varamadıkları kendi yalnızlıklarından kaynaklandığını bilmezler Bazıları ise yalnız olduğunu hisseder ancak bunu önemsemezler Tüm bu saydıklarımı düşününce, ben ‘yalnız’ kalmak için ‘herhangi’ birine hiç ihtiyaç duymadım…”




Bin Yıl Sonra Döndüğümde Orada Ol
Cüneyd Demir
Şenocak Yayınları
Fiyatı : 17,00 TL
Ekim 2011
302 sayfa
ISBN: 9786055615369

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.