İzzet Baysal Eserleri |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İzzet Baysal EserleriEserleri Eğitim tesisleri Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi : Bolu Belediyesi Nafize Baysal Kreşi İstanbul Sarıyer Belediyesi İzzet Baysal Kreşi Bolu İzzet Baysal Anaokulu Bolu Alpağutbey Behiye Baysal ilkokulu (Mahalli İdareler Meslek Lisesi) Bolu Seyit Köyü Mehmet Baysal ilkokulu Bolu Canip Baysal İlköğretim Okulu Bolu Atatürk İlköğretim Okulu Bolu İzzet Baysal 50Yıl İlköğretim Okulu Bolu Behiye Baysal İlköğretim Okulu Bolu İzzet Baysal Çıraklık Eğitim Merkezi Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (Bildonanımlı) Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi (Donanımı ile birlikte) Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu (Donanımı ile birlikte) Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi Öğretmen Lojmanları (A Blok, 8 Daire) Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi Öğretmen Lojmanları (B Blok, 8 Daire) Bolu Mimar İzzet Baysal Anadolu Teknik lise ve Endüstri Meslek Lisesi Bolu İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Bolu İzzet Baysal Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Yurdu ve Defile Salonu Dr Tevfik Atay Sağlık Eğitim Merkezi Emine Baysal Eğitim ve Uygulama Okulu İzzet Baysal Merkez Anadolu Teknik lise ve Endüstri Meslek Lisesi ve Yemekhane Bloğu Canip Baysal Lisesi Mehmet Baysal Uygulama Okulu Ticaret Lisesi Bilgisayar Laboratuarı Çaydurt Çimento İlköğretim Okulu Bilgisayar Laboratuarı Gazipaşa İlköğretim Okulu Bilgisayar Laboratuarı Sakarya İlköğretim Okulu Bilgisayar Laboratuarı Canip Baysal Lisesi Bilgisayar Laboratuarı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgisayar Laboratuarı Emine ve Mehmet Baysal Uygulama Okulu Ek Binası Bolu İzzet Baysal Otelcilik Meslek Lisesi'ne 8 derslikli prefabrike okul Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi 4 derslikli prefabrike okul Bolu Abant İlköğretim Okulu 4 derslikli prefabrike okul Bolu Atatürk İlköğretim Okulu 8 derslikli prefabrike okul Bolu Atatürk Lisesi 4derslikli prefabrike okul Bolu Çaydurt İlköğretim Okulu 4 derslikli prefabrike okul Bolu İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi 2 derslikli prefabrike okul Sağlık tesisleri 35 adet İzzet Baysal Sağlık Evi (Bolu Merkez ve ilçe Köylerine) Bolu Merkez ilçeye 5 Nolu İzzet Baysal Sağlık Ocağı Bolu Refika Baysal Ana Sağlık Merkezi Misafirhane ve Hemşire Eğitim Merkezi Bolu İzzet Baysal Acil Servis Ünitesi (Bilahare yine Vakıf tarafından İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne dönüştürülmüştür) Bolu Mehmet Baysal Hemşire Eğitim Merkezi Bolu Emine Baysal Hasta Bölümü Bolu İzzet Baysal Hemodiyaliz Ünitesi Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Külliyesi (200 yataklı) Bolu Devlet Hastanesi'ne Sterilizatör Bolu SSK Hastanesi'ne Otoanalizatör ve 6 adet Hemodiyaliz cihazı İstanbul Sarıyer Belediyesi İzzet Baysal Sağlık Merkezi tıbbi donanımları İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi AİBÜ İzzet Baysal Tıp Fakültesine Anjiyo Cihazı Sosyal tesisler İzzet Baysal Hastanesi Bulvarı (Belediye eliyle) Bolu Baysal Camii Bolu İzzet Baysal Yaşlılar Evi ve Kız Yetiştirme Yurdu Bolu İzzet Baysal Huzurevi Bolu İzzet Baysal Huzurevi lojman ve idare Binası İstanbul İzzet Baysal Huzurevi Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Sosyal Hizmet Binası Kaynak : Wikipedia |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|