| 
 | |||||||
|    | 
|  | Konu Araçları | 
| ahlat, bilgileri, bitlis, guzelsu, ilköğretim, okulu | 
|  | Guzelsu İlköğretim Okulu Bilgileri Ahlat Bitlis |  | 
|  08-19-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Guzelsu İlköğretim Okulu Bilgileri Ahlat BitlisBitlis'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bitlis Ahlat'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bitlis Ahlat'taki İlköğretim Okulları - Guzelsu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Guzelsu İlköğretim Okulu Resimleri - Guzelsu İlköğretim Okulu Hakkında Guzelsu İlköğretim Okulu Bitlis Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur  Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Guzelsu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Guzelsu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Guzelsu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v  s  spor dallarındaki başarıları, Guzelsu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz  Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİTLİS / AHLAT Adı: GUZELSU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güzelsu llköğretim Okulu Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi  biz - www  meb  gov  tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz   | 
|   | 
|  | 
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara | 
| Görünüm Modları | |
|  |