Killa Hakan Orijinal 2012 Albümü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Killa Hakan Orijinal 2012 AlbümüKilla Hakan Albümü - Killa Hakan Orijinal - Killa Hakan Orijinal Yeni Albüm - Orijinal Track List - Killa Hakan Orijinal Albüm Tanıtım SANATÇI ADI: Killa Hakan ALBÜM ADI: Orijinal ALBÜM YILI: 2012 COVER: ![]() ALBÜMDEKİ PARÇALAR: İki Adım İleri Söz: Killa Hakan - Müzik: Bekir Karaoğlan Dondur Herkesi Söz: Killa Hakan - Müzik: Bekir Karaoğlan Berlin - Los Angeles Feat Rakaa Iriscience (Dilated Peoples) Söz: Killa Hakan, Rakaa Taylor Müzik: Bekir Karaoğlan, Nihat Bitirim Çok Belalar Atlattım Söz: Killa Hakan - Müzik: Bekir Karaoğlan Hardcore Rap Söz: Killa Hakan - Müzik: Bekir Karaoğlan Hey Sen Söz: Killa Hakan - Müzik: Bekir Karaoğlan Yükün Ağır Olabilir Söz: Killa Hakan - Müzik: Bekir Karaoğlan Dudakları Kiraz Söz: Killa Hakan - Müzik: Bekir Karaoğlan Gizli Bakıyorsun Söz: Killa Hakan - Müzik: Bekir Karaoğlan Nedir Dostum ? feat Fuat-Murdoc& Ayaz KaplıSöz: Killa Hakan, Fuat Ergin, Murat İlhan, Ayaz Kaplı Müzik: Bekir Karaoğlan Sabırlı Olup Da Beklersen Söz: Killa Hakan - Müzik: Bekir Karaoğlan El Mi Yaman Bey Mi Yaman feat Ayaz KaplıSöz: Killa Hakan, Ayaz Kaplı Müzik: Bekir Karaoğlan Sabır (Berlin Kaplanı Soundtrack) feat Ata DemirerSöz: Killa Hakan, Ata Demirer - Müzik: Killa Hakan |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|