![]() |
Sertab Erener 2012 Ey Şûh-İ Sertab Albümü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sertab Erener 2012 Ey Şûh-İ Sertab AlbümüSertab Erener, Sertab Erener 2012, Sertab Erener 2012 albüm, Sertab Erener 2012 albüm dinle, Sertab Erener 2012 dinle, Sertab Erener albüm dinle, Sertab Erener albümleri, Sertab Erener albümleri dinle, Sertab Erener dinle, Sertab Erener parçaları dinle, Sertab Erener sanat müziği dinle, Sertab Erener şarkıları dinle, Sertab Erener son albüm dinle, Sertab Erener yeni albüm dinle, Sertab Erener yeni şarkıları dinle Sertab Erener 2012 Ey Şûh-i Sertab Albümünde bulunan şarkılar 01- Sertab Erener Akşam oldu Hüzünlendim Ben Yine 02- Sertab Erener Şimdi Uzaklardasın 03- Sertab Erener Dertliyim Rûhuma Hicrânımı (Üzgünüm Leyla) 04- Sertab Erener Fikrimin İnce Gülü 05- Sertab Erener Niçin Baktın Bana Öyle 06- Sertab Erener Çile Bülbülüm 07- Sertab Erener Biz Heybeli?de Her Gece 08- Sertab Erener Ada Sahillerinde 09- Sertab Erener Darıldın mı Gülüm Bana 10- Sertab Erener Kimseye Etmem Şikayet 11- Sertab Erener Bir İhtimal Daha Var 12- Sertab Erener Dök Zülfünü Meydâne Gel 13- Sertab Erener Kırmızı Gülün Alı Var 14- Sertab Erener Dönûlmez Akşamın Ufkundayım (Rindlerin Akşamı) 15- Sertab Erener Ey Şûh-i Sertab Ey Dürr-i Nâyâb |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|