Bel Ve Karın Yağları Sorunu |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bel Ve Karın Yağları SorunuBel ve Karın Yağları Sorunu Bel ve karın yağlarının azaltılarak hem Estetik aynı zamanede genel sağlık açısından birçok rahatsızlığa karşı korunmuş olabiliriz Bu durulmada uzmanlar çeşitli tetkikler yaparak öncelikle fazlaları kilo miktarını tespit ediyor duruma göre egzersiz ve diyet programı öneriyorlar Yemek yeme alışkanlıklarımız sağlıklı bir şekilde değil ise gereksiz yere alınan kilolar başımızı ağrıtacak Bel ve göbek yağlarının artışında stres durumunun öneli bir etken olabileceği düşünüldüğünde sadece diyet değil hayatımızın her alanında etkili olabilecek şekilde uzmanlar eşleğinde tedbirler almamız gerekecektir Sürekli doğal besleniyorum abur cubur yapmıyorum fakta sürekli kilo alıyorum diyenlerin dikkat etmesi gereken ö nemli bir konuda vücudun depoladığı yağın sadece tükettiğimiz margarinler ve diğer yağlardan olmadığı aldığımız birçok fazla besine vücudumuz bel ve karın bölgesinde yağ olarak depoladığını unutmamaları gerekir Kısa süreli çözümlerden f Ayda beklemek yerine diyet sonrası beslenme alışkanlıklarımızı tüm yaşamımızda uygulayarak daha uzun vadeli olarak sağlıklı bir yaşam için kalıcı çözümler arayışında olmak daha faydalı olacaktır Akşamları aç yatmak gün içinde yemek yemeyip öğünleri aksatmak belirli bir gıda grubuna gereğinden fazla yönelmek Doğru bir davarım değildir Diyet programları ile birlikte uygulanacak zayıflatıcı egzersiz programları hem yaşamınıza ren karata daha enerjik bir halde olmanızı sağlayacak aynı zamanda kilo verme hızınızı olumlu yönde etkileyecektir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|