|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bakım, çevresi, göz, parlaklık, reversalist, sistemi, veren |
Reversalist Parlaklık Veren Göz Çevresi Bakım Sistemi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Reversalist Parlaklık Veren Göz Çevresi Bakım SistemiReversalist Parlaklık Veren Göz Çevresi Bakım Sistemi ![]() Sadece 2 adımda göz çevrenizi daha parlak ve genç bir görünüme kavuşturmaya yardım eder! Dünyanın önde gelen güzellik şirketi AVON, activinol* içeren ilk iki aşamalı göz çevresi bakım sistemini satışa sunuyor ![]() Activin, cildin onarım sürecini yeniden aktive etmeye yardım eden ana onarım moleküllerinden biridir Avon bilimadamları, cildin yenilenmiş görünmesini sağlayan Activin üretimini artırmak üzere Activinol Teknolojisi’ni geliştirdiler![]() Activinol içeren Anew Reversalist Parlaklık Veren Göz Çevresi Bakım Sistemi, kullanılmaya başlandığı anda göz altındaki koyu renk halkların görünümünü aydınlatmaya yardımcı olur **Sadece 2 hata düzenli kullanım sonunda göz çevresindeki ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü belirgin şekilde azaltmaya yardım eder **1 ADIM: GÖZ KREMİ:Krem kısmını her sabah ve akşam göz kapaklarına, göz altına ve kazayağı bölgesine uygulayın Kırışıklık ve ince çizgi görünümünü azaltmaya yardımcı olur![]() 2 ADIM: PARLAKLIK VEREN SERUMHer sabah sadece göz altı bölgesine, kremin üzerine uygulayın Göz altı bölgesine anında parlak görünüm kazandırmaya yardımcı olur Gün boyunca ihtiyacınız oldukça serumu tekrar uygulayabilirsiniz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|