|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
pişirilir, pişirme, vakumda, yemek |
![]() |
Vakumda Pişirme - Vakumda Yemek Pişirme - Vakumda Yemek Nasıl Pişirilir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakumda Pişirme - Vakumda Yemek Pişirme - Vakumda Yemek Nasıl PişirilirVakumda Pişirme Vikipedi, özgür ansiklopedi Vakumda pişirme (Sous Vide), yiyeceklerin vakumlama yoluyla havası tamamiyle alınmış naylon torbalar içinde düşük ısıda (60 C°) uzun sürede pişirme yöntemidir ![]() İlk olarak 1970 yılında Fransa'da Georges Pralus tarafından kullanılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vakumlama işlemi için özel bir vakum aleti gerekmektedir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|