|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, dair, değişiklik, eğitimöğretim, hemşirelik, lisans, sınav, yapılmasına, üniversitesi, yüksekokulu, yönetmeliğinde, yönetmelik |
![]() |
Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 29-01-2007 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 29-01-2007Atatürk Üniversitesinden: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU LİSANS EÐİTİM-ÖÐRETİM VE SINAV YÖNETMELİÐİNDE DEÐİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 :31/7/2002 tarihli ve 24832 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (o) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir o) Tek Ders Sınavı: Mezuniyetleri için sınav koşulunu yerine getirmiş, ancak tek dersten (F) alarak başarısız olmuş öğrenciye; bir defaya mahsus olmak üzere, tek derse kaldığı sınav dönemi sonunda kullanılmak üzere verilen sınav hakkıdır ![]() MADDE 2 : Aynı Yönetmeliğin 12 nci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir ![]() MADDE 12 : Öğrenciler, her yarıyıl başında ders kaydı yaptırmak zorundadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar dersi olmayan ve ağırlıklı genel not ortalaması en az 2 ![]() ![]() yerine getiren öğrenciler, kayıt yaptırdığı dönemin ders programındaki toplam kredisini üst yarıyıldan tamamladıktan sonra, ilave olarak ön şartlı olmayan üst yarıyıl programlarına ait derslerden en çok ikisini alır ![]() ![]() AGNO'sunu yükseltmek isteyen öğrenci, alt yarıyıllardan başarılı ve koşullu başarılı olduğu derslerden en çok ikisini tekrar alır ![]() ![]() Öğrenciler ders kayıtlarını takip eden ilk iki hafta içerisinde almış oldukları dersleri, danışman nezaretinde bırakırlar ![]() geçen sürenin devamsızlıktan sayılması şartıyla, yeni dersler alınabilir ![]() ![]() müteakip dönemde açılmaması halinde başka bir ders seçilir ![]() MADDE 3 : Aynı Yönetmeliğin 15 inci maddesinin altıncı fıkrasının (c) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir ![]() c) Tek Ders Sınavı: Mezuniyetleri için sınav koşulunu yerine getirmiş, ancak tek dersten (F) alarak başarısız olmuş öğrenciler; dilekçe ile başvurmaları halinde, Müdürlük kararı ile bu dersin tek ders sınavına, tek derse kaldığı anlaşılan sınav dönemi sonunda Müdürlükçe belirlenen tarihte girerler ![]() ![]() ![]() ![]() MADDE 4 : Bu Yönetmelik, 2006-2007 eğitim öğretim yılı başından geçerli olmak üzere yayımı tarihinde yürürlüğe girer ![]() MADDE 5 : Bu Yönetmelik hükümlerini Atatürk Üniversitesi Rektörü yürütür ![]() Resmi Gazete Sayı : 26418 Resmi Gazete Tarih : 29-01-2007 |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|