|
|
Konu Araçları |
sorukarında şişkinlik ve gazın en sık sebepleri nelerdir |
Soru:"Karında Şişkinlik Ve Gazın En Sık Sebepleri Nelerdir?" |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Karında Şişkinlik Ve Gazın En Sık Sebepleri Nelerdir?"iyi günler sayın dryusuf AKCAN adım saadet ben 25 yaşında bir bayanım benim sorunum sabahları yataktan kalkarken karnım çok şiş ve gaz birikintisi ile uyanıyorum bu benim günlük yaşantımı olumsuz etkiliyor çünki bu halim akşama kadar sürüyor kabızlık sorunum yok birde hbsag(+)taşıyıcıyım acaba karaciğerden gelen bir rahatsızlıkmı sağ alt gögüs kafes hizasında ağrı hissediyorum 2 yıl önce batın usg hepsi normaldi şimdi ise tüm batın ağrıyor acaba gazla ilgili oalbilimi cvp için size minnettar kalırım şimdiden teşekkürler DoçDr Yusuf AKCAN 0807 1244 Gazla ilgili Olabilirşikayetlerin yoğun olduğu bir dönemde ayakta direkt karın grafisi çekilmesi uygundurbu tip şikayetlersafra kese hastalıklarında mideye safra reflüsü olduğundakronik pankreatitlerdeirritabl barsak hastalığında (diğer adı spastik kolon)bakteriyal aşırı çoğalmadabarsak flora bozukluklarındaparazitozlarda görülebilir şikayetleriniz uzun süredir var ise bu konularıda ele alacak şekilde bir gastroenteroloji uzmanına nuayene olunuzsağlıcakla Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|