Sağlıklı Diyet İçin Öneriler

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sağlıklı Diyet İçin Öneriler

Bel çevrenizin genişliği, boy ölçünüzün yarısını geçmesin& diyen kalp ve damar Cerrahı Prof Dr Mehmet Öz, sağlıklı olmak isteyen herkese beline adım ölçer takarak 10 bin adım atmasını öneriyor

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen Bilinçli Beslenme, Sağlık ve Siz& konulu konferansta konuşan New York Presbyterian Hastanesi kalp ve damar Cerrahı Prof Dr Mehmet Öz, önerilerde bulundu

Radikal diyetler yerine günde 100 kalori az yiyin

Yemeğe oturmadan 30 dakika önce bir avuç kuruyemiş, biraz sebze veya meyve yersek iştah azalır 30 dakika sonra yemeğe oturduğunuz zaman kendinizi tok hissedersiniz, daha az yersiniz

Egzersize de önem vermeniz gerekiyor
Günde 100 kalorilik daha az yemek ya da 100 kalori daha fazla harcamak Böylece bel çevrenizi bir ayda 10 santimetre indirebilirsiniz

Günde 10 bin adım atın

Sağlık için zeytinyağının tercih edilmesi gerekli
Ceviz, badem, fındık, semizotu gibi omega 3 ve 6 içeren gıdalar tüketin
Etiketinde beyaz un, şeker, fruktoz şrubu, hayvansal yağ ile trans yağ yazan hiçbir yiyeceği tüketmeyin
Günde 10 bin adım atmayı alışkanlık haline getirin

En güzel içecek ayran

Bence yazın en iyi içecek ayran İçinde hem su, hem de tuz var ayran hem su, hem tuz kaybını karşılar& dedi

Yazın, bol ve açık renkli kıyafetlerin tercih edilmesi gerektiğini kaydeden Öz, Güneşin etkisinden korunmak için gölgenizin kendinizden kısa olduğu saatlerde dışarı çıkmayın& dedi
Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com