Soru:"Beyaz Cevher"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Beyaz Cevher"

Selam Hocam 16 Aylık Kız bebeğim var beyaz cevher cevher diye adlandırılan tıp dilinde şuan adını hatırlayamadığım bi hastalığı olduğunu söyledilerBoynunu ve beklini tutamıyor dişleri çıkmadıYürüyemiyor Şu ana kadar oturamıyor bileAma Söylenen herşeyi anlıyorkonuşamıyorKüçük Bir Ses Bile Olsa Çok korkuyorkişileri ayırt edebiliyorama hiç konuşma yokHatayda OturuyoruzŞuan Elimiz kolumuz Bağlı Ne yapabileceğimizi Bilmiyoruz Ankara Hacettepe Doktoru Banu Anlara Gittik Fakat Yardımcı OLamadılar Herhangi Bi Tedavisinin Olmadığını SöyledilerHiç bi tedavisi Varsa Yardımcı Olabilir misiniz Lütfen yardım bekliyoruzDoktor en fazla 3 yaşına kadar yaşayacağını söyledilerKarım Şuan 4 aylık 2çocuğumuza hamile %25 risk Olduğu Söylendi Ne Yapabiliriz ? Bu çocuğumuzun cinsiyeti erkek Bu hastalık bu çocuğumdada Görülür mü Teşekkürler Yardım Bekleriyorum
UzmDr Reşat UYAR

21 20:50:46

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com