![]() |
Ben Aldırma Tedavisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Aldırma Tedavisiİnsan vücudun da bulunan benler doğumsal olarak yada sonradan meydana gelmişlerdir ![]() yapılarak alınabilmektedirler ![]() sıralanmakta ve kontrolsüz alınan kötü huylu benlerin cilt kanserine yol açma ihtimalleri büyüktür ![]() Ben tedavileri radyofrekansla ben tedavisi, lazerle ben aldırma tedavisi ve elektrokoterleben tedavisi olmak üzere çeşitli tedavi yöntemleri ile alınmaktadır ![]() uzman kontrolü altında hiçbir kanser riski taşımamaktadır ![]() Lazerle Yapılan Ben Aldırma Tedavisi Lazer uygulamalı ben tedavilerinde vücutta bulunan ve alınacak olan benin vücut renginden daha koyu bir renge sahip olması gerekmektedir ![]() ışığın ısı enerjisine dönüşmesi olayıdır ve renkli olan bölgeler lazerden çıkacak olan ısıyı daha fazla tutacaklardır ![]() Vücudun renginden ayrı ve daha renkli olan benler yani koyu tonların ağırlıklı olduğu benlere uygulanacak olan lazer ben tedavisi sonucunda benin bulunduğu doku pişecek va altındaki canlı dokudan ayrılacak cansız kalan bölge zamanla küçülecek ve yok olacaktır ![]() Radyofrekansla Yapılan Ben Aldırma Tedavisi Radyofrekansla yapılan ben tedavileri de kısmi olarak lazer uygulamasına benzemektedir burada ki amaçta tıpkı lazer tedavilerinden olduğu gibi beni pişme yöntemi ile deriden kopartmak yanlız burada verilen ısı radyo dalgalarından sağlanmakta ve dokunduğu bölgede bu enerji ısı enerjisine dönüşmektedir ![]() uygulama sonucunda benin durumu ve büyüklüğüne bağlı olarak çok az belli olmayacak kadar iz kalabilir yada hiç kalmaz Elektrokoterle Yapılan Ben Aldırma Tedavisi Bu uygulamada diğer iki uygulamanın benzeri bir uygulamadır bu cihaz dokunduğu bölgede elektrik enerjisini ısı enerjisine çevirmektedir ![]() andan itibaren bende doku kayıpları meydana gelmeye başlar uygulama ben tamamen yok olana kadar devam eder ![]() ![]() Benler Alınmamalı Alınırsa Kötü Huylu Olacaktır Bu yanlış bir düşüncedir ve bir çok kişinin cilt kanserine belkide hayatlarına hayatlarına maalolmuş bir düşüncedir ![]() kötü huylu olanlar zamanında alınmalıdırlar ![]() Kötü huylu benler alınmadıkları zaman daha fazla çoğalmalara ve deri kanseri riskini her zaman için arttırmaya yatkın olacaklardır ![]() güvenlisi bir plastik cerrahiye danışılmalı ve doktorunuzun bilgilendirmesine uygun olarak hareket edilmelidir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|