|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acıbadem, profesyonelleri, sağlık, yetiştirecek, üniversitesi |
![]() |
Acıbadem Üniversitesi Sağlık Profesyonelleri Yetiştirecek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acıbadem Üniversitesi Sağlık Profesyonelleri YetiştirecekACIBADEM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK PROFESYONELLERİ YETİŞTİRECEK Mehmet Ali Aydınlar: 'Amacımız bugüne kadar elde ettiğimiz birikimleri akademik ortama taşıyarak topluma faydalı olmak ve toplum yararı için iyi yetişmiş sağlık profesyonellerini toplumun hizmetine sunmak ![]() 18 Mayıs 2007 yılında Acıbadem Sağlık ve Eğitim tarafından kurulan Acıbadem Üniversitesi, 2009-2010 eğitim ve öğretim yılında öğrenci kabulüne başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Birikimlerimizi Kullanacağız Toplantıda konuşan Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar: “Acıbadem Eğitim ve Sağlık Vakfı olarak, Acıbadem Üniversitesini destekleyerek en büyük sosyal sorumluluk projemizi de gerçekleştirmiş oluyoruz ![]() ![]() Mezunlara İş İmkânı Konuşmasında Türkiye’deki ve Dünyadaki sağlık profesyoneli eksikliğine de dikkat çeken Aydınlar, şu an itibarıyla Acıbadem Üniversitesi’nin sadece sağlık bilimleri alanına yöneldiğini ve bu sene açılan tüm birimlerin tamamen sağlık birimleri ile ilgili olduğunu söyledi ![]() ![]() ![]() En Yüksek Oranda Burs Veren Özel Vakıf Üniversitesi Acıbadem Üniversitesi’nin öğretime başlayacağı ilk yılda Türkiye’de en yüksek oranda burs veren özel vakıf üniversitesi olma özelliğini taşıdığına işaret eden Aydınlar: ” Birinci senemizde burs oranımız minimum yüzde 39, 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Az Sayıda Öğrenci, Nitelikli İnsan Gücü Toplantıda konuşan Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye’de Model, Dünyada Referans Acıbadem Üniversitesi’nde Eğitim ve öğretimde mükemmeliyet düzeyi yüksek bir eğitim amaçladıklarını kaydeden Pamir sözlerine şöyle devam etti: “Acıbadem Üniversitesi olarak kültürel ve sosyal açıdan donanımlı, etik değerlere önem veren bireyler yetiştiren, çağdaş, yenilikçi ve öncü uygulamalarıyla hür düşünceyi yaşatan, Atatürk’çü, Türkiye’ye de model oluşturan ve dünyada referans gösterilen bir akademik kurum olmayı hedefliyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|