Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akhisarlı, buluştu, gazeteci, gününde, hemşehrileriyle, imza, yazar, özcan

Gazeteci Yazar Özcan İmza Gününde Akhisarlı Hemşehrileriyle Buluştu

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gazeteci Yazar Özcan İmza Gününde Akhisarlı Hemşehrileriyle Buluştu

Nt Mağazaları Akhisar Şubesi, gazeteci yazar Zafer Özcan'ı, imza gününde kitapseverler ve hemşehrileriyle buluşturdu Tahir Ün Caddesi, hükümet konağı karşısında hizmete giren mağazada saat 1500'te düzenlenen etkinlikte Özcan, yeni kitabı "Arz Ederim"i imzaladı Türkiye'deki medya, siyaset ve ticaret ilişkilerinin perde arkasını anlatan, kritik süreçlerde medyanın rolünü tahlil eden söz konusu kitap, Kaynak Yayınları'ndan çıktı Özellikle 28 Şubat dönemini mercek altına alan kitaba, Akhisarlı olan Özcan'ın hemşehrileri de büyük ilgi gösterdi Zafer Özcan, "Birçok imza törenine katıldım fakat bugünün benim için ayrı bir önemi ve anlamı var Akhisarlı hemşehrilerimle buluşmaktan ayrı bir mutluluk duyuyorum Böyle bir gün tertip ettikleri için Nt Mağazaları Akhisar Şubesi yöneticilerine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi

Kaynak: haberlercom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com