|  | Coca-Cola'nın Sırrını Öğrenin! |  | 
|  08-17-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Coca-Cola'nın Sırrını Öğrenin!Arkadaşlar ben bugün öğrendim Coca-Cola'nın diğer Pepsi ColaTurka vs  den neden daha iyi bir tadı olduğunu  Coca-Cola'nın içindekiler bölümüne baktınız mı?İşte: İçindekiler:Su,şeker,karbondioksit,renklendiric i,a sitliği düzenleyici,Coca-Cola özütü,kafein  Altı çizili yeri gördünüz mü?İşte o Coca-Cola Özütü denilen şey,Cochineal böceğidir  Bu böcek Kanarya Adaları'nda ve Meksika'da yaşar  Kaktüslerin üzerinde iğrenç bir şekilde yaşayan bu böcek köylüler tarafından toplanır  Sonra başka yerlere verilir  Onlar öğütülerek ve kesilerek karminik asite dönüştürülür  Bu asit su şeklinde olduğu için kolanın içine karıştırılır  Ve biz böceğin öğütülmüş suyunu içeriz  Ayrıca şimdi anlatacağım şey en az Cochineal böceği kadar iğrenç  Bu kolanın içinde meyan kökü var  Tonlarca meyan kökü bir kamyona kepçe ile doldurulduğu için arasındaki böcekleri ve fareleri ayıklama zahmetine girmiyorlar  Ve ancak bunlar öğütüldükten sonra farenin kol,bacak,beyin vs  süzgeç ile ayıklanıyor  Onun dışında farenin öz suyu,kanı vs  kolaların içine karışıyor  Sonuç olarak kolanın içinde bunları içiyoruz  Ayrıca başka bir şey daha anlatacağım  Teneke kutu kolaların direk içilmemesi gerekiyor çünkü bu kolalar yapılıyor  Teneke kutulara konuyor ve bodrum gibi bir yere bırakıyorlar  Sonra fareler de orada cirit atıyor,geziyor,dolaşıyor,hatta idrarını bile onların üstüne yapıyor  Sonra bu kutular hiç temizlenmeden direkt olarak marketlere gidiyor  Onlar da hiç bir şey yapmıyor  Biz alıyoruz ve hemen içiyoruz  Aslında onları içmeden ve açmadan önce dışını deterjan ile temizleyip sonra bir bardağa boşaltmamız gerekiyor  Bunun yüzünden ölen birisi bile olmuş  Lütfen bunu okuyan herkes benim bunu kopyala yapıştır yöntemi ile yapmadığımı anlasınlar  Lütfen ben sizin öğrenmeniz ve temkinli olmanız için bunları yazıyorum  Emeğime saygı duyunuz ve lütfen +rep veriniz  Saygılarımla _-vampir-_ | 
|   | 
|  | 
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara | 
| Görünüm Modları | |
|  |