|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adresileri, indirme, kaankurt, program, tan, tanıtmımları, tanıtımları |
![]() |
Kaankurt Tan Program Tanıtımları Ss Li İndirme Adresileri Ve Tanıtmımları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaankurt Tan Program Tanıtımları Ss Li İndirme Adresileri Ve TanıtmımlarıLİMEWİRE PROGRAMI İLE İSTEDİĞİNİZ SANATÇININ İSTEDİĞİNİZ ŞARKISIN ÜCRETSİZ OLARAK BİLGİSAYARINIZA KAYDEDEBİLİRİSİNİZ ![]() ![]() ![]() ![]() Shot at 2007-08-03 AUDİO YAZISINA TIKLADIĞIMIZDADA ALTTAKİ TABLO GELECEKTİR ![]() ![]() Shot at 2007-08-03BURDA İSE YAPMAMIZ GEREKEN ARTİST BÖLÜMÜNE HANGİ SANATÇININ ŞARKISINI İSTİYORSAK O SANATÇININ ADINI YAZMAK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mozilla firefox nedir; internet explorer e rakip olan bir programdır indirmek için Türkçe Mozilla Firefox | Mozilla Europe internet explorerden farkları 1 interneti 2 kat daha hızlı dolaşmak 2 mozillayı indirip kuduktan sonra indireceğiniz temalarla görsel olarak internet explorer den daha iyi olması 3 mozillayala birlikta google araç çubuğunun da inmesi virüslere karşı daha dayanıklı olması SS mozilla firefox nedir; internet explorer e rakip olan bir programdır indirmek için Türkçe Mozilla Firefox | Mozilla Europe internet explorerden farkları 1 interneti 2 kat daha hızlı dolaşmak 2 mozillayı indirip kuduktan sonra indireceğiniz temalarla görsel olarak internet explorer den daha iyi olması 3 mozillayala birlikta google araç çubuğunun da inmesi virüslere karşı daha dayanıklı olması SS ![]() İNDİRDİKTEN SONRA NE YAPACAĞIM; indirdikten ve kurulumunu tamamladıktan sonra mediaplayer ve flash player,video eklentilerini indirinki mozilladan müzik dinleyeseniz video izleyeseniz flash izleyebileseniz isteyen görsel zenginiliği arttırmak amacı ile temada indirebilirsiniz tema ve eklentileri indirebileceğiniz adres https://addons ![]() ![]() inanın bende bu programı kullanıyorum neredeyse bir aydır hiç internet explorere girmiyorum D İNDİRDİKTEN SONRA NE YAPACAĞIM; indirdikten ve kurulumunu tamamladıktan sonra mediaplayer ve flash player,video eklentilerini indirinki mozilladan müzik dinleyeseniz video izleyeseniz flash izleyebileseniz isteyen görsel zenginiliği arttırmak amacı ile temada indirebilirsiniz tema ve eklentileri indirebileceğiniz adres https://addons ![]() ![]() inanın bende bu programı kullanıyorum neredeyse bir aydır hiç internet explorere girmiyorum Winamp'in tanımı, herhalde "zamana damgasını vuran muzik kutusu" olurdu ![]() Uygulama, bilgisayarınızdaki tüm medyayı organize etmenin ve oynatmanın ve çevrimiçi müzik mağazasından alışveriş yapmanın keyfini çıkarmanıza imkan sunuyor ![]() ![]() Winamp, Nullsoft tarafından 1999 yılında AOL(American Online) şirketinden açık arttırma ile satın alındı ve geliştiricileri tarafından yeni özellikler eklenerek bugüne kadar getirildi ![]() ![]() ![]() Winamp, arayüzü eklenebilir ve çıkarılabilir paneller içeriyor ![]() ![]() ![]() Winamp, bedava olmasına rağmen birçok özelliği barındırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() indirmek için: Winamp Full Download - Gezginler ss: not:aslında çoğu kişide vardır ama omayanlar varsa indirsin diye verdim ![]() ![]() PowerDVD, bilgisayarınızın gücünü minimum düzeyde kullanıp, kaliteli ses ve görüntü sağlayabilen gelişmiş bir DVD oynatıcısıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Videolarınıza 9x dijital yakınlaştırma (zoom) uygulayabileceğiniz gibi, BMP, JPG, GIF ya da PNG dosya biçimlerinde ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Desteklediği özel biçimler : DVD-Audio, H ![]() ![]() ![]() İNDİRME ADRESİ: ![]() ![]() ![]() SS: NOT:KISACASI HEM MÜZİK HEM FİLM İZLEYİP DİNLEYEBİLECEĞİNİZ PROGRAMDIR ![]() ![]() sırada relplayer var relplayer en köklü müzil ve video izleme programlarındadn dır ben ilk kez tel deki videoları bluetooth(not:yanlış yazmıl olabilirim )ile pc ye attıktan sonra izleyebilmek için indirmiştim çünkü bazı telefonlardaki özellikle nokia telefonlarındaki videolarıv pc de ancak relplayer la izlenebiliyor ![]() ![]() tabi realplayer la mp3 müzik ve vcd dvd de izleyebiliysunuz ama en önemli özelliği üstte belirttiğim gibi çünkü mediaplayer,powerdvd,winamp ile açılmıo teldeki videolar ![]() ![]() ![]() indime linki: ![]() ![]() ![]() not:14 gün kısıtlamalı ben indirdiğimde sınırsız bulmuştum ama bugün aradığımda en fazla bunu bulabildim şansınız küsün ss Tanıtım: Nero, hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmış esnek, güvenilir ve kolay kullanımlı bir uygulamadır ![]() ![]() ![]() Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme işlemleri için tek başına yetebilen gelişmiş bir paket programıdır ![]() Buna ek olarak Nero, dinamik olarak CD takıldığında çalıştırmayı otomatikleştirecek şekilde kaldırabilir, çoklu dil desteği sağlar ve tüm önemli DVD-R-RW, CD-R ve CD-RW sürücü modelleriyle çalışır ![]() ss: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() indime linki: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|