Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emine, kitapın, özeti, özgöçmenkadın, şeytanmıdır, şeytanmıdıremine

Emine Özgöçmen-Kadın Şeytanmıdır?Emine Özgöçmen-Kadın Şeytanmıdır? Kitapın Özeti

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emine Özgöçmen-Kadın Şeytanmıdır?Emine Özgöçmen-Kadın Şeytanmıdır? Kitapın Özeti

Emine Özgöçmen-Kadın Şeytanmıdır?tanıtımı

Ocak 2011, 232 sayfa
İsim Yayınları

üşünüldüğü kadar günahkâr mıydı kadın; yoksa cennet, onların ayakları altında mıydı? Fettan da olabilirdi fedakâr daİnsanların aklını çelen, aralarına fesat sokan mıydı kadın, yoksa anlaşmazlıkları çözen, insanları barıştıran mıydı? Evli bir hemcinsinin elinden eşini alan da çocukları ve babaları arasındaki ilişkide tampon görevini üstlenen de kadındı Yüzyıllardır koskoca düşünürlerin kafalarını kurcalayan "Kadınlar ne ister?" sorusunun neydi yanıtı? Emine Özgöçmen, bu kitabında bizleri yanı başımızda yaşananlarla yüzleştirip "Kadın şeytan mıdır?" diye soruyor Sıradan insanların yaşamlarından kesitlere yer vererek göstermeye çalışıyor cevabı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com