![]() |
Pearl Haror Filmi Ekii |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pearl Haror Filmi Ekii* Pearl Haror Filmi Ekii Orijinal Adı Pearl Haror Yönetmen Michael ay Senaryo Randall Wallace Oyuncu en Affleck (Captain Rafe McCawley) Josh Hartnett (Captain Danny Walker) Kate eckinsale (Lieutenant Evelyn Stewart) Cua Gooding Jr ![]() (Petty Officer Doris 'Dorie' Miller) Alec aldwin (Colonel Jimmy Doolittle) William Lee Scott (illy) Jon Voight (President Franklin Delano 'FDR' Roosevelt) Greg Zola (Anthony R ![]() Ewen remner (Red) James King Catherine Kellner (arara) Jennifer Garner (Sandra) Michael Shannon (Gooz) Matthew Davis (Joe) Mako John Fujioka Cary-Hiroyuki Tagawa Colm Feore Dan Aykroyd (Captain Jesse Thurman) Reiley McClendon Jesse James William Fichtner Steve Rankin Steve Rankin Görüntü Yönetmeni Nigel Phelps Sanat Yönetmeni Jon illington William Ladd Skinner Kostüm Michael Kaplan Müzik Steve Jalonsky James S ![]() Roert O ![]() John Williams John Williams Makyaj Christine everidge Stacey ranch Fionagh Cush Mindy Hall Yapımcı Kenny ates Michael ay Scott Gardenhour Jerry ruckheimer Özel Efektler H ![]() Jan Aaris Archie Ahuna William Aldridge David Amorn Taylor all Ro onstin (Görsel Efektler) Eric revig (Görsel Efektler) Kathy Chasen-Hay (Görsel Efektler) Lindsey Cline (Görsel Efektler) Oyuncu Seçimi onnie Timmermann Sinematografi John Schwartzman Set Dekorasyonu Jennifer Williams Üretim Yönetmeni Lily Flaschner Damiana Kamishin Hector Lopez Ses Ulrika Akander o adami Tim oot eau orders Christopher oyes Yapımcı Firma Jerry ruckheimer Films Yapım Yılı 2001 Yapım Ülkesi AD Filmin Süresi 283 dakika Filmin Resmi Sitesi http:www ![]() ![]() Dağıtıcı Firma UIP Orijinal Dili İnglizce Vizyon Tarihi 08 ![]() ![]() Soygun Macera, Sessiz ve Derinden Aksiyon, Komedi En üyük Korku Aksiyon, Drama aalar Takımı Komedi, Drama Şehrin Adamı Aksiyon, Komedi Kızımı Kurtarın Suç, Drama Hesaplaşma Gerilim, ilim Kurgu Can Dostum Drama, Komedi Tehlikeli Aslar Aksiyon, Suç Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: Pearl Haror Filmi Ekii Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|