Enim Karım Artist Filminin Konusu

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enim Karım Artist Filminin Konusu




* enim Karım Artist Filminin Konusu

Genç spor yazarı Yvan, ünlü aktris Charlotte ile evlidir Normal ir yaşantı sürdürmeye çalışırlar ama kadının ünü işleri zorlaştırır: İmza avcıları, yemeklerinin yarıda kalmasına yol açar Trafik cezası kesmeye hazırlanan polisler Charlotteu tanıyınca gülümser ve onları ir ihtarla koyuverirler Gerçekleştirilmesi imkansız restoran rezervasyonları, Yvan yerine Charlotte arayınca mucizevi ir şekilde halloluverir ütün unlar, ir erkek olarak egosunu tehdit edip zorlasa da, Yvan karısının ir yıldız olmasının getirdiği güçlükleri yenmeyi aşarır Ta ki ir arda ir adam ona, karısını ir aşka erkekle perdede çırılçıplak sevişirken gördüğünde kıskanıp kıskanmadığını sorana kadar u konu, o ana kadar Yvanı ciddi olarak hiç rahatsız etmemiştir, Ama ardaki adamın sorusu kaline kuşkunun ilk tohumunu eker Charlotte, Yvanın ufak tefek kıskançlıklarının üstesinden gelmeyi her zaman aşarmıştır Fakat Terence Stamp ile oynadığı son filminin çekimleri için Londraya gitmesi gerekince, Yvanın kuşku dolu soruları gitgide daha ısrarlı ir hal alır Stamp, çişkiler içinde ne yapacağını ilememektedir Charlotte, Yvanın u davranışları karşısında, evliliklerini sorgulamaya aşlar İki oyuncunun iyi huylu, dokunaklı ve son derece insani ilişkileri giderek sorunlu ir hal alır Paristeki Yvan ise oyunculuk derslerine aşlamaya karar verir ve orada canlı ir sarışının dikkatini çeker?

Yönetmen :
Yvan Attal


Senaryo :
Yvan Attal


Oyuncular :
Charlotte Gainsourg, Yvan Attal, Terence Stamp, Noémie Lvovsky, Laurent ateauFilmin Türü :

Komedi


Orijinal Adı :
Ma Femme Est Une Actrice


Yapımcı Firma :
0


Yapım Yılı :
95


Yapım Ülkesi :
Fransa


Orijinal Dili :
Faransızcaİngilizce


Filmin Süresi :
93 dakika


Resmi Sitesi :


http:wwwmafemme-est-uneactrDağıtıcı Firma :
Umut Sanat

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.