![]() |
Can Dündardan İddialara Yanıt |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Dündardan İddialara Yanıt* Abbas Güçlünün hazırlayıp sunduğu Kanal Ddeki Genç Bakış isimli programa konuk olan Can Dündar, belgeselin bu kadar fazla eleştirilmesinin sebeplerini açıklarken, kimi eleştirilerin eski hesaplaşma olduğunu söyledi ![]() -'Mustafa' belgeseli ile son günlere damgasını vuran Can Dündar, eleştirileri yanıtladı ![]() İşte Can Dündarın açıklamalarından satır başları: KABUL EDİYORUM Kİ MAKSADINI AŞAN BİR CÜMLE OLDU Atatürkün lakilkiği ilanının anlatıldığı sırada kullandığım intikam ifadesi maksadını aşan bir cümle oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ATATÜRKÜ BİZDEN GİZLİYORLAR Atatürkü bizden gizliyorlar ![]() ![]() BEN MUHAFAZAKAR BİR ATATÜRK YORUMCUSU DEĞİLİM Deniz Baykalın tepkisi bu filmi AKP değil de CHPnin iktidar olduğu bir zaman yapsaydım nasıl bir tepki alacağımı gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BU FİLMİ YAPMANIN TAM ZAMANIYDI Bence tam zamanıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ELEŞTİRİLERİN BAZISI ESKİ HESAPLAŞMA Eleştirileri saygıyla okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ATATÜRKÜ İÇİMİZDE YAŞATMANIN BİR FAYDASI YOK Atatürkü çok sevmiş, konuşmuş ama Onun için hiçbirşey yapmamışız ![]() ![]() ![]() ATATÜRKÜN SAKLAYACAK BİRŞEYİ YOK Rakı içiyor oluşu Atatürkün devrimlerini gölgeleyecek birşey değil ![]() ![]() ![]() Atatürkün saklayacak birşeyi yok ![]() ![]() ATATÜRK BİZİM OKUDUĞUMUZ DÖNEMDE OKUSAYDI ŞU AN İÇERİDE OLURDU Atatürk eğer bizim dönemimizde okuyor olsaydı, şu an içeride olurdu ![]() ![]() ![]() 12 EYLÜLDE NUTUK BİR İŞKENCE ARACI OLARAK KULLANILDI Askerde bitap düşene kadar, Atam artık yeter diyene kadar 'Atatürk en büyük lider! ' diye bağırdık ![]() ![]() ![]() ÇEVRESİ ATATÜRKE KARŞI VEFASIZDI Çevresi Atatürk e karşı vefasızdı ![]() ![]() ![]() ![]() CORİNNEE MEKTUPLAR Bir liderin cepheden aşk mektubu yazmasından güzel ne olabilir ![]() ![]() MUM ALACAK PARALARI BİLE YOKTU Atatürk 'Ben karanlıkta yatamam çocuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|