'Sweeney Todd' Ã?Zel Rã¶Portajä± |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
'Sweeney Todd' Ã?Zel Rã¶Portajä±Sinemalar com’dan “Sweeney Todd” ve Johnny Depp hayranlarını sevindirecek bir ilk daha!15 Å?ubat 2008’de gösterime girecek “Sweeney Todd: Fleet SokaÄ?ının Å?eytan Berberi” filminde bir araya gelen baÅ?arılı yönetmen Tim Burton ve ünlü oyuncu Johnny Depp filmin hazırlık süreci ile ilgili düÅ?üncelerini anlattılar ![]() Filmin çekim aÅ?amasından görüntüler ve özel sahnelerle süslenen, sadece Sinemalar com’da izleyebileceÄ?iniz bu kısa ve keyifli röportajı İngilizce olarak yayınlıyoruz Röportajın Türkçe çevirisini aÅ?aÄ?ıda bulabilirsiniz Keyifle izlemeniz dileÄ?iyle…JOHNNY: Beraber çektiÄ?imiz ilk film on yedi sene kadar önceydi adamım ![]() ![]() ![]() TIM: Johnny her seferinde baÅ?ka bir karakteri canlandırıyormuÅ? gibi hissediyorum Bu yüzden, 6 farklı kiÅ?iyle çalıÅ?ıyorum gibi geliyor![]() JOHNNY: Bazı filmler vardır, kendinizi içinde hissedersiniz, yaptıÄ?ınız iÅ?i, film sürecini ve bunun gibi Å?eyleri seversiniz Bir de Tim’den gelen telefonlar vardır ki…iÅ?te bu benim için eve dönmek gibi bir Å?eydir![]() JOHNNY: Atmosfer sizi yeni ve farklı Å?eyler yaratmaya teÅ?vik ediyor ![]() SWEENEY: Tabi! Bayım! Bir traÅ?a ne dersiniz? TIM: Å?arkı söylemek tabii ki filme bambaÅ?ka bir boyut katıyor Johnny de bana, “sanırım yapabilirim” dediÄ?inde, bu benim için yeterliydi![]() SWEENEY: Ã?cümü alacaÄ?ım, huzura ereceÄ?im (Å?arkı söylerken) TIM: Birkaç ay sonra bana bir kaset gönderdi ve bu inanılmazdı Tüm beklentilerimin üzerindeydi![]() SWEENEY: Hayatınızdaki en yakın traÅ?ı olacaÄ?ınıza garanti ederim ![]() TIM: Johnny modern bir rock yıldızı kalitesi getiriyor yaptıÄ?ı iÅ?e ![]() SWEENEY: Eve, seni beklerken bulmaya geldim…eve (Å?arkı söylerken) JOHNNY: Tim’in ne kadar heyecanlı olduÄ?unu hatırlıyorum Bugüne kadar, burada çıkarmakta olduÄ?u iÅ?in yakınından geçen hiçbir Å?ey yapmamıÅ?tı, ben de öyle O yüzden çok ama çok heyecan vericiydi![]() TIM: Biz “film Å?öyle oldu, böyle oldu” demeyi sevmiyoruz Yeni bölgelere girmek eÄ?lenceli bizim için Her seferinde çıtayı biraz daha yükseltiyoruz![]() JOHNNY: Tim kendini aÅ?tı ![]() SWEENEY: Hayat yaÅ?ayan içindir azizim, o yüzden yaÅ?amaya devam edelim (Å?arkı söylerken)SWEENEY/ MRS LOVETT: Sadece yaÅ?amaya devam edelim Gerçekten yaÅ?amaya![]() ![]() ![]() SWEENEY: TraÅ?a gelir misin? Devami ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|