|
|
Konu Araçları |
beykoz, bilgileri, fıruzbey, ilköğretim, istanbul, okulu |
Fıruzbey İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Beykoz |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fıruzbey İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul BeykozFıruzbey İlköğretim Okulu Hakkında - Fıruzbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Fıruzbey İlköğretim Okulu Resimleri - Fıruzbey İlköğretim Okulu İletişim Fıruzbey İlköğretim Okulu İstanbul Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fıruzbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fıruzbey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fıruzbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Fıruzbey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEYKOZ Adı: FIRUZBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Paşamandira Köyü Değirmendere MahBeykoz Telefon Numarası: 2164333460 Faks Numarası: 2164333460 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|