|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| beykoz, bilgileri, hacı, ilköğretim, istanbul, numan, okulu |
Hacı Numan İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Beykoz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacı Numan İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul BeykozHacı Numan İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Numan İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Numan İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Numan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacı Numan İlköğretim Okulu İstanbul Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacı Numan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacı Numan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacı Numan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hacı Numan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEYKOZ Adı: HACI NUMAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ortaçeşme Çayir Caddesi No:11 Telefon Numarası: 2163232657 Faks Numarası: 2164240761 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkul Hakıında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|