Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, gebze, genel, ilköğretim, kocaeli, meclisi, okulu

İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli

İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Hakkında - İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Tanıtım - İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Resimleri - İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu İletişim

İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz 1991 yılında Ziya Gökalp İlköğretim Okulu adı altında Eğitim Öğretim faaliyetine başlamıştır 2002 yılında halen kullanmakta olduğumuz binamız yapılarak İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu adını alarak burada Eğitim ve Öğretime devam etmektedir

Okulumuz bünyesinde 23 derslik, 44 şube, 1 Müdür Odası, 3 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Arşiv, 1 Spor Salonu, 1 İş Atölyesi, 1Laboratuar, 1 BT Sınıfı, 1 Kütüphane, 1 Öğretmen odası , 2 Anasınıfı ve Tuvaletler mevcuttur

İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: İL GENEL MECLİSİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BEYLİK BAĞI MAH YAŞAR DOĞU CAD NO: 75 GEBZE KOCAELİ
Telefon Numarası: 2627444606
Faks Numarası: 2627444606
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com