|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gölcük, ilköğretim, kocaeli, okulu, tersane |
![]() |
Tersane İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tersane İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük KocaeliTersane İlköğretim Okulu Hakkında -Tersane İlköğretim Okulu Tanıtım - Tersane İlköğretim Okulu Resimleri - Tersane İlköğretim Okulu İletişim Tersane İlköğretim Okulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Tersane İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1975 yılında Gölcük Tersane Komutanlığı önderliğinde başta Nejat ÖZGECE nin eşi Ümran ÖZGECE nin başkanlığında kurulan ÇOCUK DOSTLARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ nin üyeleri olan subay, astsubay eşleri ile Tersane Komutanlığı çalışanlarının katkıları sonucunda Gölcük Şehitler Mahallesi Lozan Caddesi üzerinde iki katlı beş dersliği, çok amaçlı salonu, mutfak ve idari odaları bulunan bir okul yapılarak halkın hizmetine açılmıştır ![]() 1997 yılında okulumuza 7 derslikli bina ve kalorifer eki yapılarak 1997-1998 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren Tersane İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretim hizmeti vermeye başlamıştır ![]() Okulumuz bahçesine 2000 yılında 4 derslikten oluşan prefabrike sınıf yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuzun çevre düzenlenmesi yeniden yapılarak bütün donatım malzemeleri ve ders araçları yenilenmiş, 2006-2007 eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bilgisayar Teknoloji sınıfı açılmış ve 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında bütün sınıflara Eski Müdürümüz Nehir ÇETİN ve Okulumuz Aile Birliğinin çalışmalarıyla projeksiyon cihazı takılarak çağımıza ve ülkemize yakışan bir öğretim kurumu haline getirilmiştir ![]() Tersane İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GÖLCÜK Adı: TERSANE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şehitler Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2624141944 Faks Numarası: 2624141944 E-mail Adresi: Web Adresi: - Tersane İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|